× Ти си ГОСТ в момента. Влез в акаунта си за да играеш и ползваш всички екстри в Djagi.
Премахни рекламата
Форум

rockstar
13 юли 2011

Здравейте , уважаеми потребители!

Искаме да ви уверим , че екипът на сайта е добре запознат с всички ваши въпроси и очаквания.Това , че не винаги получавате моментален отговор или светкавична реакция , не означава , че ние тънем в неведение или нямаме желание да откликнем положително на желанията ви. Точно обратното , усилията ни винаги са били и ще бъдат насочени към подобряването на сайта като цяло , към създаването на добра атмосфера за игри и релакс. За съжаление , някои неща просто трябва да бъдат малко отложени във времето в контекста на цялостната стратегия за развитие на Djagi.com.

Тук ще споменем някои неща , които имаме огромното желание да променим.Надяваме се и на съдействие от ваша страна , както и да покажем , че сайтът е място за интелигентни хора , хора които могат да общуват културно помежду си , без взаимни нападки и обиди , достигащи крайности , както често се случва напоследък в личните чатове , тези в лобито и по масите на игрите, също и във форума.

Известен ни е проблемът с използването на скайп в белота , помощни програми и донори в другите игри. Мерките , които сме взимали са били наистина по-редки и не толкова строги , защото не сме имали желанието да се превръщаме в надзиратели и съдии ,все пак сайтът е създаден за развлечение и не би трябвало човек да се чувства непрекъснато следен или контролиран.Игрите ни са ориентирани повече към пълнолетните потребители , за които се очаква , че имат достатъчно самоконтрол , етика и морал. За съжаление очакванията ни не се оправдаха. Затова смятаме да променим политиката си на санкции към измамниците. Наказанията ще бъдат по-чести , като ще получавате информация не само кои са наказаните , както беше практиката досега , а и размерът на наказанието и доказателства защо са били взети тези мерки.

Новата система за рейтинг, всъщност е една от стъпките , които сме направили в посока , ограничаване донорството в сайта. Последното , надяваме се напълно разбираемо обяснение , което сме дали , може да прочетете в съответната тема.

Другото , което искаме да променим е обидните текстове във видео поздравите , колкото и редки да са те. Не трябва една толкова положителна екстра в сайта да бъде използвана по толкова грозен начин.

Отчели сме желанието ви за по-бързо започване на игра , не само в белота , но в някои и от другите игри. Искаме да ви уверим , че по този въпрос се работи и комплексът от промени , които смятаме да въведем, ще реши до голяма степен, ако не и напълно , това неудобство.
Някои от нещата , които планираме и са в отговор на ваши желания и очаквания , не са споменати тук , но все пак трябва да запазим и малко изненади , надяваме се добри.

Очакваме да споделите мненията , предложенията и препоръките си . И нека спазваме добрия тон, на всяка ваша смислена идея ще получите отговор и ако е добра ,ще бъде резлизирана.

Премахни рекламата

scorpo
24 юли 2011

brani_85 рейтинг системата няма нищо общо с рейтинга, а само с победите на играчите.

brani_85
24 юли 2011

И как се става майстор това за два дни! Значи нещо не е наред в системата ви на оценяване! Аз от 30 изиграни игри немога да стана майстор все пак.Трябва да имаш повече загуби от победи за да не станеш майстор, ама и тва е супер глупаво измислено защото някой се вазползват от това!!!

opela_71
24 юли 2011

dReam_ 18 Юли 11:33 Няма ли начин опцията Блокирани потребители да бъде направена със страници, както е опцията Албум?........ Винаги задаваш неподготвена и най-вече неразумни въпроси! В тази опция не искаш ли и да си дават блокираните потребители и снимките си а щом искаш да си правиш албум! Защо имам чувството че ти липсва някой елемент от сивото вещество. Бъди разумна и винаги задавай въпроси подготвена а не НЕПОДГОТВЕНА!

dReam_
24 юли 2011

opela_71 по-добре да не беше писал нищо, че за пореден път се излагаш! Ти, ако си нямаш и на идея защо трябва опцията да е със страници не желая да ти обяснявам. Била съм желаела да си правя албум от блокираните потребители - по-тъпо нещо не можа ли да напишеш, ама то от това няма накъде повече. А това, че съм искала опцията да е със страници и не съм я сравнила например с опцията Приятели, кво значение има? Ти упорито продължаваш да доказваш онова!

-Your-Life-
24 юли 2011

scorpo - На моя маса попадна един играч с 57 победи и 38 загуби-"експерт" по вашата система.Не е ли малко странно един играч с толкова малко игри да е експерт?!? Има играчи с по 4000 победи и 2000 загуби и по вашата система са "напреднал".Нещо не мога да схвана...емотикона
.

Владо
24 юли 2011

Новата рейтингова система е абсурдна,то се изписа за нея 15 страници но ще си остане май такава,и въпреки това аз ще кажа,че именно това искам да се промени защото не е справедлива.

rockstar
25 юли 2011

Здравейте,

заключвам темата, защото пак не сте разбрали идеята на рейтинг системата, а именно:
ТЯ ПОКАЗВА КОЛКО ДОБЪР Е ИГРАЧА НА БАЗА ИЗИГРАНИ ИГРИ И ПОБЕДИ, А НЕ КОЙ КОЛКО ТОЧКИ ИМА И НА КОЕ МЯСТО Е В КЛАСАЦИИТЕ!

brani_85
25 юли 2011

Не напротив много добре я разбираме рейтинг системата! А ИМЕННО ТЯ НЕ ПОКАЗВА КОЛКО ДОБЪР Е ИГРАЧА, А ЛАНСИРА НОВИТЕ ИГРАЧИ, А СТАРИТЕ КОЙТО СА СИ ЗАГУБИЛИ МНОГО ВРЕМЕ ПРЕД КОМПЮТРИТЕ ЗА ДА СТИГНАТ ДО ВИСОК РЕЙТИНГ МАЙНАТА ИМ!!! НЕМОЖЕТЕ ЛИ ДА РАЗБЕРЕТЕ ВИЕ, ЧЕ ЛАНСИРАТЕ НОВИТЕ ИГРАЧИ , КОЙТО НЕ СА СИ ПЛАЩАЛИ ТОЛКОВА ЗА ДА ИГРАЯТ!!!
И КАК МОЖЕ ЧОВЕК , КОЙТО ИМА ИЗИГРАНИ 30 ИГРИ (106 ТОЧКИ) ДА СТАНЕ ОТ НАЧИНАЕЩ ДИРЕКТНО МАЙСТОР ЗА 2 ДНИ-3 ДНИ , А СЪЩЕВРЕМЕННО ЧОВЕК КОЙТО ЗА МЕСЕЦА ИМА 1700 ТОЧКИ НАПРАВЕНИ ДА СИ СТОИ НАЧИНАЕЩ????? ТОВА ЛИ Е НОВАТА РЕЙТИНГОВА СИСТЕМА???

rockstar
25 юли 2011

Или аз не обеснявам правилно или вече незнам! Кое не е наред и какъв е проблема. Рейтинга не ви се отразява на класаирането! Той помага да знаете с какъв играч играете! Помага ви при бързо търсене да се падате с добри колкото вас играчи! И не виждам нищо лошо някой да стане майстор за 2-3 дни, това е все едно да кажем че даден състезател на бягане неможе да спечели първият си старт, а трябва да чака 5 години! Моля не изпадайте в крайни състояния и прочетете добре рейтинга няма общо с точките и не търсете връзка!

Kristina.Ra
10 юни 2016

Здравейте. Как да добавя приятели от фейса тук в играта ??

Не може да публикуваш два пъти подред